altanräcke med sträckmetall

En stilren och säker altan med sträckmetallräcke

aug 26, 2024 | Räcken & staket

I en tid där både estetik och säkerhet är av största vikt, erbjuder altanräcken med sträckmetall som fyllnad en perfekt lösning för utomhusmiljöer. Med ett räcke som sträcker sig 30 meter, tillverkat i mattsvart glans 20, får du inte bara en funktionell avgränsning utan också en modern och stilren design som kompletterar din altan.

Design och materialval

Detta altanräcke är konstruerat med robusta stolpar i dimensionen 40×40 mm, vilket ger en stabil grund. Underliggarna är 20×40 mm, och den eleganta handledaren mäter 60×30 mm. Tillsammans skapar dessa komponenter en stark och hållbar struktur som står emot väderförhållanden och slitage över tid. Sträckmetallen som används som fyllnad mellan stolparna ger inte bara ett modernt utseende utan säkerställer också att räcket är säkert och funktionellt.

sträckmetall räcke

Fördelar med sträckmetallräcke

  1. Säkerhet: Sträckmetallens design förhindrar att barn eller husdjur kan klättra eller falla igenom, vilket gör det till ett utmärkt val för familjer.
  2. Låg underhållning: Materialet kräver minimalt underhåll och är motståndskraftigt mot rost och korrosion, vilket gör det perfekt för utomhusbruk.
  3. Estetik: Den moderna mattsvarta finishen ger ett stilrent intryck som passar in i de flesta trädgårdar och altanmiljöer.
  4. Flexibilitet: Sträckmetall finns i olika mönster och kan anpassas efter dina specifika önskemål, vilket ger dig möjlighet att skapa ett unikt utseende.
  5. Enkel installation: Räcket är designat för att vara lätt att installera, vilket sparar tid och kostnader vid monteringen.

Utmaningar vid installation

Att installera ett altanräcke kan vara en utmaning, särskilt när det kommer till att arbeta med material som sträckmetall. Jag har själv slitit sönder mina byxor och skurit mig i handflatorna under installationen, samt använt upp till 10 vinkelsliplamellskivor för att få allt på plats. Det är viktigt att ha rätt verktyg och skyddsutrustning för att undvika olyckor och skador.

Sammanfattning

Ett altanräcke med sträckmetallfyllnad kombinerar säkerhet, funktionalitet och stil på bästa sätt. Med sin robusta konstruktion och moderna design är det ett utmärkt val för alla som vill skapa en trygg och inbjudande utomhusmiljö.

Är du redo att ta steget mot ett nytt altanräcke?

Kontakta oss idag för mer information om våra produkter och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga din vision!

Arkiv

0 kommentarer

du kanske också gillar…